Distriktet

Kiwanis District Norden har noen få prosjekter som er såkalte Distriktsprosjekter. Disse er:

• Kiwanisdukken; selve arbeidet med Kiwansdukker utføres av den enkelte klubb.
  • Kiwanismodellen;dette er et papraplyprosjket for klubbenes egne prosjekter innen Kiwanismodellen.
  • Kiwanis Albaniahjelpen; eget prosjetk med eget styre men rapporterer til Hmnaitærkomiteen i KIDN. Prosjketet terminers i løpet av 2018. Det foreligger en egen avtale mellom KIDN og Albaniahjelpen
  • Støtte til Burn Camp; årlig økonomisk støtte til sommerleir for brannskadde barn. Egen avtale.
  • Støtte til Mental Helse Ungdom: årlig økonomisk støtte til sommerleir for ungdom. Egen avtale.

Detaljer om prosjektene kan leses på KIDNs nettsider; bruk lenken «KIDN» nederst på siden for å komme dit.