Nettsider

 

 

Informasjon om Kiwanis på nett og klubbens nettsider

 

Informasjon om Kiwanis finnes på diverse nettsteder, for hver del av organisasjonen

1. Nederst på siden finner du lenker til Kiwanis International (KI) og Kiwanis International European Federation (KIEF)

2. Nederst er det også en lenke til District Nordens nettsted (KIDN)

3. Adresser til andre distrikter i KIEF finner du her: Kiwanis på internett

4. På alle ovennevnte nettsteder finner du all den informasjon som du måtte ønske å se.

 

Klubbens nettsider

Sidene er nyopprettet (høsten 2014) og er enda ikke helt ferdige.

Nettstedet har to deler: – en åpen del som du er på nå, -og en lukket del for våre medlemmer. For å se den lukkede delen trenges det brukernavn og passord. Medlemmer kan klikke på lenken «Medlemssider» og får da opp en innloggingsside.

Skriv inn brukernavn og passord (distribuert separat) og logg inn. For å gå ut  av disse klikk på «Logg ut» og deretter «Tilbake til Kiwanis CLub Elverum».

Slik surfer du på sidene. Øverst er det en Toppmeny med forskjellige menytitler. Flytt musepekeren til den menyen du ønsker å se, og da kommer det frem en nedtrekksmeny med undermenyer. Flytt musepekeren ned i denne menyen og velg tema, evt. undertema, og klikk på dette.
For å skifte meny trenger du ikke gå tilbake; flytt bare musepekeren opp på toppmenyen og velg nytt menypunkt og tema.

Ikoner nederst på hver side. Her kan du dele siden på Facebook (ikonet lengst til venstre), legge det på Twitter (2. fra venstre) og du kan sende e-post om emnet ved å velge ikonet i midten. Klikker du på det åpnes en boks der du kan legge inn adresser og tekst; deretter trykke Send.

Menyen i høyre kant inneholder hurtiglenker til sentrale tema eller begivenheter; klikk på dem og ønsket side, med mer informasjon, åpnes.
Øverst er det et felt kalt «Søk» og her kan du skrive inn stikkord for hva du leter etter på nettsidene. Vær også klar over at det på menyen nederst på siden er lenke «Sidekart» som gir en oversikt over alle sider på nettstedet. Derfra kan du klikke deg inn på ønsket tema.

Bunnmenyen (nederst på siden) inneholder noen sentrale lenker. I tillegg til det som er sagt ovenfor tar vi med at lenken «Facebook» vil sende deg til vår Facebookside. Her er også lenke til en oversikt for våre kontaktpunkter.

Vi tar gjerne i mot merknader, ønsker og forslag til forbedring av nettstedet.  Bruk evt. webmaster@kiwanis.no eller adresser gitt under «Kontakt oss» 

Mer informasjon om dette kan medlemmene finne på Medlemssidene – etter hvert.