Svartholtet barnehage

Her finner du forskjellig informasjon om Svartholtet barnehage.

SISTE!: Takkebrev til barnehagen 2018 – Takkebrev til Svartholtet 2018

OM BARNEHAGEN. Svartholtet barnehage har siden 2015 gitt overskuddet fra den årlige Martnsbasaren til Kiwanis Club Elverum.

Martnsbasaren, som de holder på Martnsfredagen, går ut på å selge saker og ting som barna har laget eller samlet gjennom året. I tillegg selges det mat og drikke. Noen ganger har de også en utlodning.
Les mer om barnehagen på deres nettside – www.svartholtet.no

MOTTATTE GAVER.

2015 – 11 500,- kroner
2016 – 23 150,- kroner
2017 – 14 700,- kroner
2018 – 11500,- kroner.

Hvert år har klubben vært i barnehagen – hos avdeling Ugla – og det har foregått en «høytidelig» overrekkelse av en sjekk. To av barna har vært trukket ut til å gjøre dette.

Konrad og Sophie overrekker sjekken

Dette har vært en jobb for presidenten som har stilt med sitt kjede (veldig populært), fortalt hva Kiwanis er og gjør, og har med to store bløtkaker til alle i barnehagen.
Så blir det kaffe og prat med barna og noe fotografering (har med seg en til to fotografer).

Kiwanis sender hvert år et takkebrev etterpå der det også fortelles om hva pengene er brukt til. Les brevet  – se lenke øverst på siden.

BARN HJELPER BARN

Dette er et motto som har blitt brukt i forbindelse med gavene til Kiwanis.