Bli med oss

Ønsker du å hjelpe andre – så er vi et tilbud!

Fra i år er vi per definisjon en «åpen klubb» som enhver interessert kan melde seg inn i – se lenger ned.

Har du et humanitært hjerte? Er  du opptatt av å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden? Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger. Sammen med oss blir både du og vi sterkere og kan gjøre mer! Vi har 40 års erfaring i slikt arbeid, og mens vi hjelper andre har vi det fint sammen også.

Høres det bra ut? Kontakt oss; Kiwanis Club Elverum; les evt. om oss her på nettet og ta kontakt om du finner at dette kanskje kan være noe!
Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen. Vi driver med mange humanitære aktiviteter og prosjekter. Har du god ideer og forslag slipper vi deg gjerne til med dem.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge som ikke har det så godt og som trenger en hånd. Er du opptatt av slike forhold så passer du godt inn  i vårt miljø. Ta kontakt via vår Facebookside eller med et av våre medlemmer eller også på elverum@kiwanis.no

Vi trenger alltid  nye medlemmer. Vår klubb har i dag 31 medlemmer, kvinner og menn, i voksen alder. Mange av oss har levd en god stund og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv. Vi er imidlertid en svært aktiv gjeng og har tatt på oss store oppgaver i støtte til det lokale samfunnet, i hele landet og også globalt  – i samarbeid med våre venner i alle Kiwanisklubbene over hele verden.
Det humanitære arbeidet og våre prosjekter har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk så satser vi også mye på det sosiale miljøet.

Velkommen til oss!

Her er noen lenker du kan benytte for å komme i kontakt:

Kontakt oss i Elverum direkte gjennom Kontaktlenken helt nederst på siden eller også: elverum@kiwanis.no
Du kan også sende navn og telefonnummer til: webmaster@kiwanis.no   –  eller sekretar@kiwanis.no

Alt du trenger å gjøre for å bli medlem er å fylle ut vår innmeldingsblankett og sende til klubben som e-post eller brev – klikk her

Klubben er åpen for voksne personer av begge kjønn.

Ved evt større interesse er vi åpne for å etablere en egen klubb for barn og unge.

Inntreden i klubben som medlem markerer vi med en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte.

Ta kontakt i dag og prøv oss..