Vellykket Kiwanis Cup

Nok en gang et vel gjennomført arrangement.
Sist lørdag arrangerte Elverum Fotball Unified Kiwanis Cup i innendørs fotball.
Årets turnering var den 19. i rad. Fant sted lørdag 13. april. Hele 11 lag deltok og det ble spilt fotball fra kl. 10.00 til noe over kl 1700.
Under åpningen var Varaordfører i Elverum – Arnfinn Uthus, fra Elverum Fotball – Stine Skruvold Skjæret, President Harald Langeid fra Kiwanis Club Elverum tilstede og kastet glans over turneringen.
Klikk på Les mer og se alle bildene
Meget godt forarbeid og en omfattende spilleplan for 25 kamper sikret en prikkfri gjennomføring og alt gikk etter planen. Her var også kiosk med både mat og drikke, og det var en utlodning.
Det ble spilt fotball med stor glede og intensitet. Fair play står i høysetet og her er alle vinnere, og alle lagene fikk da også pokal for godt gjennomført deltakelse. Her får alle delta, evt også med ledsager, og det meste gikk fredelig for seg, men som i alle spill steg temperaturen enkelte ganger for noen. Og dommerne fikk da, som vanlig, gjennomgå enkelte ganger når det bruste som verst.

Dette er et arrangement som inngår i Special Olympics Europeen Football Week, en turnering som denne uken blir arrangert over hele Europa, og Elverum er fortsatt det eneste laget i Norge som har noe arrangement den uken som Special Olympics Europeen Football Weeks blir arrangert over hele Europa.

Lagene som deltok var: Tempo Moss 1 og 2, Borgen, Elverum, Wednesday (Lillehammer), Bøn 1 og 2, Brane Tigers 1 og 2 (Kongsvinger) og Vind 1 og 2.
Se mer på vårt nettsted elverum.kiwanis.no og vår Facebook-side

Se bildene her: – skifter selv hvert 7 sek; eller klikk på bildene: Klikk her